Fie că vorbim despre o nuntă, un botez sau un eveniment corporate, unul dintre elementele principale ale unei astfel de întâlniri între oameni este meniul. Gustul este întotdeauna extrem de solicitat la evenimente, iar perfecțiunea gustului rămâne mereu întipărită în memoria invitaților.
Importanța meniului la un eveniment este uriașă, motiv pentru care trebuie să te asiguri că totul este ca la carte atunci când alegi un meniu pentru evenimentul pe care îl organizezi:
- Trebuie să te asiguri că preparatele sunt potrivite unul în completarea celuilalt;
- Trebuie să te asiguri că bucătarii care le pregătesc au experiență;
- Trebuie să deguști fiecare preparat în parte, pentru a îți putea da OK-ul în ceea ce privește gustul.
Meniuri din ce în ce mai sofisticate la nunți
Din fericire, un număr din ce în ce mai mare de restaurante a realizat importanța meniului, motiv pentru care în ofertele de nuntă, botez sau evenimente diverse, putem găsi preparate cu adevărat incredibile, care arată bine și sunt gustoase.
Luăm exemplu unul dintre cele mai importante hoteluri din România, RIN Grand Hotel și descoperim mai multe variante de meniu, care sună delicios doar prin simpla prezentare text: Terină de Somon „Noreg” cu Alge Nori, Mousse din Ficat de Pasăre, Salată de Pui și Mango în Foietaj, Mozaic de Măsline Marinate sau File de Şalău Parisienne cu Sos Lemon Butter şi Capere sunt doar câteva dintre preparatele care compun meniul Sublime, ideal pentru o nuntă perfectă. Meniurile Royal și Deluxe fac și ele subiectul unor delicii ale unei nunți la RIN Grand Hotel, iar meniurile de băuturi completeaza totul.
Concluzia este simplă: Meniul este extrem de important la un eveniment, motiv pentru care trebuie să îi acorzi o atenție sporită.